Pets Place maakt op de website gebruik van cookies, waarbij wij jouw surfgedrag meten om je beter van dienst te kunnen zijn en de website te kunnen verbeteren. Derde partijen plaatsen ook cookies op onze websites, deze zijn nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of om te zorgen dat jij informatie kunt delen op social media. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Privacy verklaring - Verberg dit bericht
Camper Labra-torium supapetCamper Labra-torium supapet

Opruimen samen met je hond bij het Labra-torium!

Wandelen, buiten spelen én opruimen tegelijk: het kan, met de kwispelende ambassadeurs Joy en Bas van Enjoycleaningup! Elke dag gaan ze samen met hun baas Alex op stap, en ruimen intussen plastic flesjes en ander afval op.

Joy en Bas zijn getraind om het zwerfvuil op te sporen én in te leveren bij baasje Alex. Top teamwork van dit Labra-torium dus: Alex, Joy en Bas spelen samen, trainen samen én houden intussen de omgeving schoon!

Stichting Enjoycleaningup en Pets Place sporen ook jou als baasje aan om op te ruimen tijdens de hondenwandeling. Leer je viervoeter plastic flesjes op te sporen en in te leveren. Zo zorg je samen voor een schone buurt, en een schone natuur.

Spot de Enjoycleaningup Camper

Alex, Joy & Bas gaan elk weekend op pad met de blinkend mooie Ejoycleaningup Camper, om ergens in het land een grote opruim schoonmaak te doen. Pets Place toert gezellig mee.

Spot jij de camper? Op de weg, bij het strand, in het bos, of bij jou in het park?

Maak een foto, deel je foto met @petsplacenl en maak kans op een Pets Place Cadeaubon van €20.

Back to top