Pets Place maakt op de website gebruik van cookies, waarbij wij jouw surfgedrag meten om je beter van dienst te kunnen zijn en de website te kunnen verbeteren. Derde partijen plaatsen ook cookies op onze websites, deze zijn nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of om te zorgen dat jij informatie kunt delen op social media. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Privacy verklaring - Verberg dit bericht

Vodcast | Honden & Katten Cast

Pets Place gaat samen met Evelien de Bruijn, trotse baas van honden Tante Cor en Bruun, in gesprek met 6 bekende honden- en kattenbaasjes. Baasjes die de liefde voor hun hond of kat niet onder stoelen of banken steken, die actief zijn op social media en die elke dag met veel plezier en liefde de zorg dragen voor hun hond of kat. Evelien en de bekende huisdierenbaas hebben het over de band tussen hen en hun huisdier, delen tips en tricks over alles wat er bij zo'n liefdevol beestje komt kijken én ze bespreken de dagelijkse avonturen van beest en baas.

Vanaf 10 mei beluister je de eerste podcast met Jeroen Kijk in de Vegte via jouw favoriete podcastapp óf bekijk hem via PetsplaceTV op Youtube.

 

youtube    spotify   google play    apple podcast     deezer    sticher    pocketcast    overcast

Afleveringen

Aflevering 1 - Jeroen Kijk in de Vegte met puppy Jelle

Vandaag zijn we bij Jeroen Kijk in de Vegte en zijn puppy Jelle. Jelle is een Friese stabij en een vrolijke, drukke zwart witte pup. Jelle rent hier al de hele ochtend door de tuin rond. Ik wil alles weten over deze viervoeter!

Aflevering 2 - Viktor Brand met hond Tapas

14 Juni zijn we bij Viktor Brand en belangrijker: bij zijn hond Tapas. Ik heb onder andere gelezen dat Viktor hele gesprekken met tapas voert als ze samen op zijn boot zitten en de avonturen van Tapas komen regelmatig voorbij op het Instagram kanaal van Viktor.

Aflevering 3

Binnenkort meer afleveringen! Abboneer je op ons Youtube kanaal of je favoriete podcast app!

Edgard&Cooper

Back to top