• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Actievoorwaarden

Regelmatig hebben Pets Place en Boerenbond verschillende acties met veel voordeel op artikelen voor je dier & tuin. Op deze pagina vind je een overzicht van de actievoorwaarden van lopende of vaak terugkomende acties. Lees ze goed door, want sommige acties gelden alleen voor artikelen in onze webshop of in de winkel.

 

Lopende acties en aanbiedingen zijn uitgesloten van kortingscodes. Korting op korting stapelen is niet mogelijk, de hoogste korting geldt. Ook in het geval van volumevoordeel. Daarnaast is het combineren van Pets Place Premium en de 10% welkomstkorting uit de nieuwsbrief is niet mogelijk.

Je kunt alleen kortingscodes gebruiken als je bent ingelogd met je account. Wanneer je nog geen account hebt, kun je deze eenvoudig en snel hier aanmaken. Om je welkomstkorting uit de nieuwsbrief te gebruiken, zal het emailadres van je account hetzelfde moeten zijn als het emailadres waarop je de nieuwsbrief ontvangt.

Petsplace.be maakt gebruik van online vouchers. Zo kunnen we marktconform blijven en jou de beste prijzen aanbieden. Deze vouchers gelden zowel online als offline.

Online
Online wordt de prijs van producten met een voucher automatisch aangepast. Hier hoef je niets voor te doen. Je krijgt automatisch de beste prijs.

Offline
Wanneer je een product tegenkomt met een online voucher, kun je voor de optie kiezen om gebruik te maken van de kortingsbon. Wanneer je hiervoor kiest krijg je de bon via de mail toegestuurd. Deze kun je printen en meenemen naar de winkel.

*Let op: het kan zijn dat er geen barcode verschijnt op de kortingsbon. Dan kun je alsnog de bon printen en mee naar de winkel nemen. Deze is dan toch geldig.

Back to top