• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Kattenspeelgoed

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van546producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van546producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspiratie van andere baasjes! @petsplacenl

Leuke kattenspeeltjes

Een kat heeft afwisseling en uitdaging nodig in het leven. Denk daarbij aan klimmen in bomen, klauteren over een schutting of aan het jagen op ongedierte en insecten. Buiten zijn genoeg prikkels waarmee je kat zich kan vermaken. Maar binnen is dat anders. Daar heeft hij de omgeving al snel verkend en is de verrassing kleiner. Dat resulteert in verveling en minder beweging, met als gevolg dat je viervoeter gaat slapen. Of eten. Met mogelijk overgewicht tot gevolg. Kattenspeeltjes bieden hiervoor de uitkomst.

Kattenspeelgoed ter ontspanning en vermaak

Kattenspeelgoed zorgt ervoor dat je huisdier in beweging blijft. Maar de speeltjes hebben ook een belangrijke functie ter vermaak. Het is voor een kat belangrijk dat hij zich kan ontspannen. Dat uit zich in spelen, hoewel dat afhankelijk is van onder andere het karakter en leeftijd van de kat. Prikkel je kat door met uitdagende spelletjes op de proppen te komen. Denk aan denkspeelgoed, tunnels of speelmuizen om de zintuigen van de kat te stimuleren. Na verloop van tijd is je kat echter uitgekeken op het speeltje. Het is dan de hoogste tijd om een nieuw kattenspeeltje te kopen, zodat hij opnieuw uitgedaagd kan worden.

Kattenspeeltjes voor het jachtinstinct

Met kattenspeelgoed trigger je je kat ook om keuzes te maken. Katten zijn van nature jagers en met speeltjes kun je een prooi voor je kat simuleren. Denk daarbij aan laserlampjes, speelballen of speelhengels met belletjes of veertjes. En zo zijn de kattenspeeltjes ook voor de intelligentie van je viervoeter heel nuttig. Met deze spelletje leert hij hoe hij situaties kan inschatten.

Pets Place heeft verschillende speelhengels, interactief denkspeelgoed, tunnels, laserlampjes, speelmuizen en ballen om de zintuigen van je kat optimaal te stimuleren. Bij ons vind je alles om je lieve kat uit te dagen.

Back to top