Pets Place maakt op de website gebruik van cookies, waarbij wij jouw surfgedrag meten om je beter van dienst te kunnen zijn en de website te kunnen verbeteren. Derde partijen plaatsen ook cookies op onze websites, deze zijn nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of om te zorgen dat jij informatie kunt delen op social media. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Privacy verklaring - Verberg dit bericht

Betalen

Betalen

 • Je betaalt bij Pets Place met Bancontact, iDEAL, creditcard, PayPal of AfterPay. Betaling met iDeal, Bancontact en creditcard is gratis, voor het gebruik van PayPal en Afterpay wordt €2,- in rekening gebracht.

  Bancontact - Met deze betaalmethode kun je de betaling van je bestelling direct afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, met behulp van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

  Creditcard - We accepteren Visa en Mastercard. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.

  PayPal - Met PayPal kun je je online betaling snel afronden, zonder een bevestiging met bijvoorbeeld een reader. Wanneer je eenmalig een PayPal account hebt aangemaakt, koppel je deze eenvoudig aan je bankrekening. Wil je dit niet? Dan kun je zelf geld storten op je PayPal rekening. Vervolgens kun je met PayPal in één stap je bestelling afronden en betalen.

  iDEAL - Met deze betaalmethode kun je de betaling van je bestelling direct afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, met behulp van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Hiervoor is een Nederlandse bankpas nodig.

  AfterPay - AfterPay voert voor Pets Place het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. In deze e-mail staat een iDEAL-link zodat je het bedrag direct over kunt maken, maar ook kun je alle betaalgegevens raadplegen om het bedrag via een overboeking te voldoen. Het betaaloverzicht van AfterPay ontvang je binnen vijf werkdagen nadat je je bestelling hebt geplaatst. Je dient de betaling te voldoen binnen 14 dagen. Voor vragen over de betaling kun je contact opnemen met AfterPay via telefoonnummer 020 - 723 0270 of via www.afterpay.nl. Wanneer je kiest voor een betaling met AfterPay, dan is het minimale bedrag van je bestelling €5,-. Het totaalbedrag mag niet meer dan €750,- bedragen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met AfterPay wordt er een gegevenscontrole uitgevoerd, om die reden wordt tijdens de betaling om je geboortedatum gevraagd. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement.

 • Pets Place maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die je via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger (jij dus) ze kan lezen.

 • Je kunt je kortingscode verzilveren bij de stap Betalen in het bestelproces. Klik op ‘Kortingscode invoeren’, vul de code in en klik vervolgens op de knop ‘Kortingscode invoeren’. De korting zie je in je besteloverzicht terug.

Klantenservice

 • Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur

  +32 (0)78 48 44 73

  +31 318 75 92 00 (zakelijk)

 • Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier of per mail via:

  service@petsplace.be

Back to top