• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Speelgoed

zwembad speelgoedzwembad speelgoed

Zwembad speelgoed, zoals een duikbril, zwemband, luchtbed, floatie of duikringen kopen? Vind hier speelgoed voor in het zwembad bij Pets Place Boerenbond!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van26producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van26producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwembad speelgoed bij Pets Place Boerenbond

Ga jij binnenkort de warme temperaturen opzoeken in het buitenland? Of ga je lekker in Nederland vertoeven aan het water? Niets is zo lekker als een plons in het koele zwembad, de zee, een meer of een sloot bij mooi weer! En waar water is, hoort natuurlijk ook zwembad speelgoed te zijn. Pets Place Boerenbond heeft diverse soorten speelgoed voor in het zwembad, bijvoorbeeld van het merk Intex, zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit. 

Ben je op zoek naar een duikbril, luchtbed, zwemband of specifiek een flamingo zwemband? Of ben je op zoek naar een andere floatie, zoals een opblaas dieren zwemband, een dreumes zwemband, zwemband voor kinderen of een opblaasfiguren zwemband? Of wil je lekker actief bezig zijn en zoek je duikspeelgoed, zoals duikringen? Pets Place Boerenbond heeft het voor jou! Neem een duik in ons zwembad speelgoed assortiment!

Chillen met een luchtbed, floatie of zwemband

Wil je lekker dobberen op het water? Dat kan natuurlijk met een luchtbed of een zwemband. Zoek je de meest hippe zwemband? Dan is een dieren zwemband misschien wel helemaal jouw ding! Of een leuke dieren floatie om lekker op te drijven! Zo’n opblaas dieren zwemband of floatie, die wil toch iedereen?! 

Wil je een kleinere band voor je kids? Dan hebben we ook een babyzwemband, zwemband voor een dreumes of een zwemband voor kinderen.

Oogbescherming met een duikbril

Iedereen kent hem wel; de duikbril. Al gebruik je hem bij het snijden van uien of gewoon lekker tijdens het zwemmen, ze zijn niet meer weg te denken! Lekker onderwater kunnen zwemmen en zien waar je heengaat zonder je ogen te beschadigen, wie wil dat nou niet? Maar wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van een duikbril? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Voordelen van een duikbril

  • Je kunt zien waar je heen gaat. Een duikbril zorgt voor helder zicht onder water
  • Bescherming van de ogen. Een duikbril beschermt de ogen tegen chloor, zout en andere schadelijke stoffen in het water
  • Voorkomen van oogbeschadiging. Een duikbril beschermt de ogen door ervoor te zorgen dat er geen water, vuil, zand of iets anders in de ogen kan komen
  • Je kunt het eindelijk droog houden tijdens het snijden van uien!

Nadelen van een duikbril

  • De glazen kunnen beslaan, waardoor het zicht wordt belemmerd
  • Lekkage gevaar. Als de duikbril niet goed past, kan er water in komen, wat alsnog irritatie aan de ogen kan veroorzaken. Zorg dus altijd voor een goed passende duikbril
  • Verkleining van het zichtveld. Door de randen van een duikbril heb je een minder breed zichtveld

Duikspeelgoed: leuk en leerzaam

Duikspeelgoed, zoals duikringen of duikstokjes, is super leuk om jezelf of je kinderen mee te vermaken in het zwembad. Naast dat het leuk is, helpt het ook nog eens de duikvaardigheid en zwemvaardigheid te verbeteren! Een super goede oefening voor kinderen om nóg beter te leren zwemmen en ondertussen ook gewoon lekker te spelen en plezier te hebben. Om de duikringen en duikstokjes goed te kunnen zien in het water en natuurlijk je eigen ogen of die van je kinderen te beschermen, komt die duikbril weer goed van pas!

Zwembad speelgoed voor iedereen

Aan zwembad speelgoed, zoals een duikbril, luchtbed, een zwemband, een andere floatie of duikringen, zit geen leeftijdsgrens. Zwembad speelgoed is voor iedereen! Duik in ons assortiment en vind het leukste zwembad speelgoed voor jou of je kinderen bij Pets Place Boerenbond!

Alles voor je zwembad

Naast zwembad speelgoed hebben we bij Pets Place Boerenbond natuurlijk ook andere zwembad accessoires! Wil je producten voor het zwembad onderhoud kopen? Een zwembadpomp kopen? Een zwembadfilter kopen? Of wil je een zwembad kopen? Wij hebben het voor jou. Veel spetterplezier!

Back to top