• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Albatros

Zin om te vissen? Met Albatros haal je alles in huis wat jij nodig hebt voor een perfecte dag vissen! Van visbenodigdheden tot aas en van dobbers tot viskleding. Je vindt het allemaal bij Pets Place.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van344producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Albatros Got'M Landingnet 160cm 2 Delig - Landingnet
  Normale prijs 18,85 - 21,55 18,85 - 21,55
  40x40x30 cm
  200 cm
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Albatros 2-Ladige Viskoffer - Viskoffers
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 13,49 - 21,49 13,49 - 21,49
  Blauw&Zwart
  Geel&Zwart
  Rood&Zwart
 3. Root Catalog petsplace kopen
  Albatros Distributeur 6-Vaks Loodhagel 120 g - Distributeurs
  Normale prijs 4,45 4,45
  Groot
  Middelgroot
 4. Root Catalog petsplace kopen
  Albatros Staaldraad Geplastificeerd 30 cm - Onderlijnen
  Normale prijs 2,50 2,50
  3 stuks
 5. Root Catalog petsplace kopen
  Albatros Kikkerbuisje - Kikkers
  Normale prijs 1,70 1,70
  5 mm
  7 mm
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van344producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bijna 100 jaar hengelsport bij Albatros

De hengelsport is één van de oudste vrijetijdsbestedingen en blijft razend populair. Intussen is het vismateriaal enorm verbeterd en zijn er volop innovaties en technisch vernuft aan het vissen toegevoegd. Dit bedrijf heeft het allemaal vanaf het begin meegemaakt, want het bestaat al bijna 100 jaar! In 1927 werd Albatros Hengelsport opgericht in het hartje van de stad Amsterdam, in de Jordaan, om precies te zijn. Grondlegger van het familiebedrijf is Nelis Vogel (1907), die eigenlijk loodgieter en blikslager is. Maar vanaf het moment dat hij van zijn hobby, vissen, zijn beroep maakt, blijkt dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Al snel weet iedere visliefhebber de winkel te vinden waar hij en zijn vrouw onder andere aas en andere benodigdheden verkopen. Vervolgens breidt Albatros het assortiment uit en komen sportvissers van heinde en verre voor de spullen maar, zeker ook, voor de visverhalen. Hele generaties sportvissers zijn opgegroeid met Albatros en het bedrijf is dan ook niet meer weg te denken. Je kunt bij Albatros niet alleen terecht voor hengels maar voor alles wat te maken heeft met de hengelsport.

Albatros visgerei voor elke sportvisser

Albatros biedt zowel de beginner als de ervaren wedstrijdvisser alles wat hij nodig heeft. Alle disciplines voor sportvissen komen aan hun trekken. Of je nu witvisser of karpervisser bent, of wellicht zeevisser of roofvisser, voor al je visgerei kun je bij dit bedrijf terecht. Ook de vliegvisser en forelvisser komt aan zijn trekken. Het aanbod bij dit bedrijf is niet alleen zeer uitgebreid, het komt ook allemaal uit eigen voorraad.
Het zijn vaak de details die het verschil uitmaken en dat geldt zeker ook aan de waterkant. Daarom biedt Albatros materiaal van merken die vaak als tientallen jaren bovenaan staan in de wereld van de sportvisserij en die weten wat ze doen. Zo zorgt deze groothandel voor kwaliteitsmateriaal, dat tot in de kleinste details doordacht is en niet teleurstelt, zelfs niet na jarenlang gebruik. Of het nu gaat om een vaste hengel, werphengel, onderdelen van hengels, dobbers of om aas, kunstaas en lijn. De verwoede visser kan erop rekenen dat de producten voldoen aan zijn hoge eisen, zodat hij zich zonder problemen kan richten op waar het hem te doen is: het vissen.

De nieuwste producten en innovaties van Albatros

Dankzij een team van medewerkers en onderzoekers, die alle ontwikkelingen nauwgezet in de gaten houden, heeft Albatros altijd de nieuwste hengelsportartikelen. Hierbij let men goed op de kwaliteit en de waarde die nieuwe producten hebben voor de sportvisser. Nieuw ontwikkelde technieken die meerwaarde bieden worden opgenomen in het assortiment. Maar ook traditionele artikelen, die zich door de jaren heen bewezen hebben, blijven verkrijgbaar.

Kwaliteit van Albatros

Bij vrijwel alle vormen van sportvisserij, of het nu gaat om karpervissen, zeevissen of brasemvissen, is het belangrijk dat je volledig op je materiaal kunt vertrouwen. Het bedrijf heeft kwaliteit en degelijkheid van de materialen dan ook hoog in het vaandel. Bij Albatros kun je ervan op aan dat de hengelsportartikelen lang meegaan en voldoen aan de hoogste eisen. Afhankelijk van het type sportvisser zijn er gespecialiseerde merken en ook zelf ontwikkelde artikelen. Zo zijn er hengels, die speciaal zijn ontwikkeld voor de doorgewinterde zoutwatervissers. Met deze hengels is het geen probleem om heel vaak de zee op te gaan en de hengels aan de elementen bloot te stellen. Zeer ervaren vissers weten deze kwaliteit zeer te waarderen.

Prijs en kwaliteit in verhouding

Niemand houdt ervan te veel te betalen voor zijn sportvisuitrusting. Dat is iets wat Albatros zich terdege realiseert en dus is een goede prijs-kwaliteitverhouding een ander ijkpunt voor dit merk. Want Albatros is van mening dat voor goede waar een goede prijs betaald worden, maar dat de prijs altijd in verhouding moet staan tot het gebodene.

Back to top