• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Voermeesters

voermeester rennende paardenvoermeester rennende paarden

Voermeester gelooft dat er niets beter is voor je paard dan puur natuur. Daarom worden de natuurlijke grondstoffen zó bewerkt dat je paard precies krijgt wat hij nodig heeft. Voermeesters paardenvoer koop je natuurlijk bij Pets Place!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Weerstand en gezondheid

Van nature zijn paarden echte vezelverteerders. De producten van Voermeesters bestaan uit structuur- en vezelrijke brokken die perfect aansluiten bij de natuurlijke behoefte van jouw paard of pony. De brokken zijn extra groot (10 mm) waardoor ze langer moet kauwen. Hierdoor wordt er meer speeksel aangemaakt, zodat er een optimale vertering ontstaat en voedingsstoffen maximaal opgenomen kunnen worden. Dit is van belang voor de ondersteuning van de weerstand en gezondheid van jouw paard of pony.

Natuurlijke grondstoffen

Natuurlijke grondstoffen bevatten een rijkdom aan voedingsstoffen voor jou paard. Het nieuwe paardenvoer merk Voermeesters ziet het als hun missie om met die grondstoffen het beste in elk paard naar boven te halen. Voermeesters is gemaakt volgens de drie basis principes van zuiver voer:

  • Zuivere grondstoffen;
  • Elke grondstof zijn eigen bewerking;
  • En gegarandeerde voederwaarde.

Welk voer van Voermeesters is goed voor mijn paard?

Allround inzetbare brok

Voermeesters Basis bevat alle vitaminen, mineralen en sporenelementen die jouw paard of pony dagelijks nodig heeft en is een complete aanvulling op goed ruwvoer. Deze brok is havervrij. Wanneer je paard of pony over een rijk ruwvoer of veel weidegras beschikt dan is deze brok ook een geschikte aanvulling voor paarden die regelmatig inspanning verrichten.

De brok voor sobere rassen

Voermeesters Efficiënt is een brok speciaal voor sobere rassen. Deze brok bevat veel ruwe vezels en heeft een laag eiwit, zetmeel- en suikergehalte. Wel heeft deze brok een extra hoog niveau aan vitaminen, mineralen en sporenelementen. Deze brok kan gevoerd worden naast weidegras of ander rijk ruwvoer.

De brok voor stressgevoelige paarden en pony’s

Voermeesters Sereen is ontwikkeld voor stressgevoelige paarden en pony’s. Stress bij paarden heeft vaak verteringsproblemen, zoals maagzweren, tot gevolg. Deze brok bevat daarom een hoog aandeel functionele vezels, extra magnesium, probiotica, omega 3- en -6 en is havervrij. Deze brok zorgt voor een glanzende vacht, ondersteuning van de spijsvertering, langzaam vrijkomende energie en draagt bij aan meer rust bij het paard.

Rijke brok voor topprestaties

Voermeester Triomf is een brok speciaal voor sportpaarden. Deze brok heeft een hogere dosering vitamine E en selenium en er zijn extra elektrolyten toegevoegd. Deze brok heeft een hoog energiegehalte op basis van granen en oliën en is daardoor zeer geschikt voor topprestaties.

De brok voor paarden met een gevoelige huid

Voermeesters Huid Vitaal is speciaal ontwikkeld voor paarden met een gevoelige huid. Vaak kunnen dergelijke klachten verminderen door een passend rantsoen. Deze brok bevat onder andere een hoog aandeel functionele vezels, extra biotine en essentiële vitaminen, mineralen en vetzuren om de huid te ondersteunen. Deze 10 mm brok heeft ook een positief effect op de darmen, wat de werking van het immuunsysteem kan ondersteunen en de klachten kan verminderen.

Allround inzetbare muesli

Voermeesters Basismuesli is een complete aanvulling op goed ruwvoer. Het bevat alle vitaminen, mineralen en sporenelementen die jouw paard of pony dagelijks nodig heeft. Aan deze muesli is geen haver toegevoegd. Wanneer je een rijk ruwvoer voert of bijvoorbeeld beschikt over veel weidegras, dan is Voermeesters Basismuesli ook een geschikte aanvulling voor paarden die regelmatig inspanning verrichten.

Structuurrijke muesli die de gezondheid ondersteunt

Voermeesters Vezels & Kruiden is een structuurrijke muesli met een hoog aandeel timothee en kruiden, voorzien van een hogere dosering vitaminen, mineralen en sporenelementen. Timothee is een vezelrijke grassoort met een laag suikergehalte. Hierdoor is deze muesli zeer geschikt voor alle paarden en pony´s. De toevoeging van kruiden ondersteunt o.a. de luchtwegen, de spijsvertering en het immuunsysteem.

De complete ruwvoermix voor alle paarden en pony’s

Voermeesters Ruwvoermix Royaal is een unieke mix op basis van timothee, luzerne en esparcette. Timothee bevat van nature weinig suikers en is daarom zeer geschikt voor alle rassen. Luzerne en esparcette leveren daarnaast ook hoogwaardige eiwitten. Esparcette bevat natuurlijke antioxidanten, die de stofwisseling ondersteunen. Voermeesters Ruwvoermix Royaal bevat bij de aanbevolen hoeveelheid alle vitaminen, mineralen en sporenelementen die jouw paard of pony dagelijks nodig heeft.

Back to top