• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Onkruidbestrijding

Onkruid groeit overal. Tussen je planten, je gazon, je moestuin en zelfs tussen de tegels. Er zijn verschillende manieren om onkruid te verwijderen. Je kunt ze handmatig verwijderen, maar je kunt er ook gereedschap en middelen voor gebruiken. Pets Place Boerenbond heeft een ruim assortiment aan allerlei producten die jou helpen met het verwijderen en bestrijden van onkruid!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van55producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van55producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onkruid uitsteken

Onkruid voor langere tijd weghouden? Met een onkruidsteker verwijder je onkruid met wortel en al. Onkruid uitsteken is een gemakkelijke en milieuvriendelijke manier om onkruid te verwijderen. Onkruidstekers zijn scherp en lang waardoor je diepe wortels kunt verwijderen. Voor het tuingereedschap van Wolf-Garten zijn er veel verschillende opzetstukken verkrijgbaar voor het verwijderen van onkruid. Denk aan distelstekers, woelers, voegenkrabbers en meer. Alles om op een gemakkelijker manier onkruid te verwijderen. Er zijn ook automatische onkruidstekers, waarmee je je rug ontlast. Met het uitwerpsysteem kan je vervolgens het onkruid lossen.

Onkruidvrije voegen

Met een onkruidborstel krab je het onkruid tussen voegen weg. Dit kan zowel met de hand als met de elektrische Multibrush van het merk Gloria. De Multibrush heeft verschillende opzetstukken, waaronder een onkruidborstel, waarmee je jouw tegels weer volledig schoon krijgt. De beste manier om handmatig tussen je tegels onkruid te verwijderen is met een voegenborstel. Een voegenborstel is een stevige, smalle borstel aan een lange steel waarmee je op een veilige en effectieve manier de voegen rondom je huis schoon kunt maken.

Onkruid wegbranden

Een effectieve manier om veel onkruid tegelijk te verwijderen is met een onkruidbrander. Een onkruidbrander droogt zowel het onkruid als de wortel van het onkruid helemaal uit met hoge temperaturen. Je ziet meteen resultaat en hoef geen schadelijke en chemische onkruidverwijderaars te gebruiken. Er zijn onkruidbranders die op gas werken, waardoor er een vlam ontstaat. Maar ook elektrische onkruidbranders die het onkruid wegschroeien. Doordat het onkruid met wortel en al wordt aangepakt groeit het onkruid ook niet meer terug! 

Back to top