• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Garvo

Gezonde kippen zijn de mooiste kippen. Bent u op zoek naar passend kippenvoer? Dan heeft Garvo wat u zoekt. Voor de scharrelende kippen rondom uw huis of voor de kippen die meegaan naar shows, is er kippenvoer dat ze gezond houdt. Ook maakt het voer het verschil bij kippen die gebruikt worden voor de fok. Dus bent u op zoek naar een bewuste voederproducent met (premium) producten voor uw kippen? Dan is er Garvo, voer naar mijn hart.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Garvo Alfamix Kippen - Kippenvoer
  Waardering:
  100%
  4 kg
  12.5 kg
  Winkelvoorraad
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Garvo Alfamix Kuikens - Kippenvoer
  Waardering:
  100%
  4 kg
  12.5 kg
  Winkelvoorraad
 3. Root Catalog petsplace kopen
  Garvo Alfastart Piepkuikens - Kippenvoer
  1 kg
  4 kg
  Winkelvoorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

9Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies voor de kip én het ei

Wat voor voer u uw kip geeft, heeft invloed op de eieren die uw kip legt. Zo zorgen de natuurlijke bouwstoffen in Garvovoer voor een volle natuurlijke smaak. Bovendien zien de eieren er prachtig uit dankzij de okergele dooier, hebben een harde schaal en bevatten de eieren een hoog gehalte aan omega 3 vetzuren.

De Alfamix kippen van Garvo is premium kippenvoer dat naast korreltjes met belangrijke voedingsstoffen bestaat uit een rijke variatie aan hele en gebroken granen en groentes van hoge kwaliteit. Omdat een kip in de vrije natuur zoekt naar wormen en insecten, zitten er in deze mix gedroogde vlokreeftjes om ook in deze behoefte te voorzien.

2x per dag voeren

Geef 2x per dag de hoeveelheid die een kip binnen een uur op eet. Daarmee voorkomt u ongedierte (ziektes) en vervetting bij uw kippen. Het is nou eenmaal zo; ‘een vette kip legt geen eieren’.

Alles voor een blij kuiken

Ook voor de kuikens is er premium gemengd voer, namelijk de Alfastart piepkuikens. Dit is het perfecte startvoer voor de eerste drie weken (vanaf de tweede levensdag) in het leven van de kuikens. Dankzij het mengsel van meel met een fijne structuur, minikorrels en gedroogde vlokreeftjes krijgen uw kuikens een uitstekende start.

Daarna schakelt u over op de Alfamix kuikens. Dit is een mengsel van hoogwaardige eiwitrijke minikorreltjes gemengd met kuikenzaad, fijn gebroken erwtjes en gedroogde vlokreeftjes. Dit voer kunt u blijven geven totdat de hennen beginnen te leggen. De alfamix kuikens zorgt voor de ontwikkeling van het gehele kuiken en een evenwichtige groei van spieren, botten en organen.

Lekker snoepen

Om een band met uw kippen op te bouwen is het natuurlijk leuk als de kippen uit uw hand eten en u ze af en toe eens wat extra kunt verwennen. Met kippensnoep van Garvo kan het! Dit 1070 kippensnoep kunt u naast meel- of korrelproducten gebruiken. Kippen zijn gek op de gammarus en zaden die erin zitten. Het kippensnoep biedt variatie en extra eiwit. Zoals we voor mensen zouden zeggen, is het een verantwoord tussendoortje! Zoals voor al het snoep geldt, geef ze niet te veel.

Over Garvo

Wat dieren eten, is belangrijk voor hun gehele gezondheid – qua gedrag en fysiek. Garvo ontwikkelt, produceert en verkoopt diervoeders waarmee dieren de kwaliteit van het leven ervaren. Bovendien wekt de Garvofabriek een groot gedeelte van het stroomgebruik zelf op door middel van zonnepanelen. De rest en het gas worden groen ingekocht. De gehele fabriek is derhalve CO2-neutraal. Alle voeders zijn vrij van genetisch gemodificeerde producten.

Back to top