• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Onderhoud

Je wilt het liefst zo lang mogelijk genieten van jouw zwembad. Zwembadwater wordt door gebruik sneller vies, door bijvoorbeeld zonnebrandcrème, zand en bladeren die in het water terecht komen. Pets Place Boerenbond heeft een ruim assortiment aan onderhoudsartikelen waarmee je jouw zwembadwater schoon houdt. Zo kun je lekker lang genieten van jouw schone zwembad!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van56producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Zwemmen Onderhoud kopen
    Bsi Poolsan Cs - Zwembad-Onderhoud
    Normale prijs 26,50 26,50
    250 ml
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van56producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veilig en schoon water

Of je het nou wil of niet, er komen altijd bacteriën in je zwembadwater terecht. Om je water schoon en helder te houden en deze bacteriën te bestrijden, kan je het water desinfecteren met chloor. Chloor voor je zwembad kun je kopen in tabletvorm of als granulaat. Chloortabletten lossen langzaam op en zijn geschikt voor zowel zacht als hard water. Voor het veilig oplossen van chloortabletten gebruik je een drijver. Een drijver zorgt ervoor dat chloor gedoseerd aan het zwembadwater wordt toegevoegd. Granulaat of poeder kan worden gebruikt als eerste dosering bij een nieuw opgezet zwembad. Bij een al bestaand bad kan het worden ingezet voor continue dosering of als schokbehandeling indien je water ernstig uit balans is.

Houd je zwembad in balans

Om ervoor te zorgen dat chloor goed werkt is het belangrijk om de pH-waarde van het zwembadwater te weten. Met de pH en Chloor Testset van Interline kan je deze waarden achterhalen. De set werkt met behulp van tabletten. Je haalt simpelweg wat water uit je bad en gebruikt de tabletten uit de testset om het water te kleuren. Aan de zijkant van het testglaasje zie je een kleurmarketing en kan je de waardes uitlezen. Meteen alles in huis hebben voor het schoonmaken van jouw zwembad? Kies dan voor een starterspakket van Interline. Dit zijn praktische basispakketten met alle chemicaliën en toebehoren om je zwembad te onderhouden waaronder chloortabletten, chloordrijvers en pH teststrips.

Ga voor gemak

Wanneer je je zwembad een tijdje niet gebruikt kunnen er algen of vuil zakken naar de bodem van je zwembad. Dit kan vast komen te zitten en moeilijk te verwijderen zijn. Gebruik hiervoor een zwembadborstel, waarmee je de bodem en zijkanten van je zwembad kunt schrobben. Een vieze waterlijnrand geeft jouw zwembad of spa gelijk een minder mooie uitstraling. Met een zwembad scrubspons kun je de waterlijnrand van je zwembad schoonmaken zonder hardnekkige schoonmaakmiddelen. Ga jij voor gemak? Denk dan aan een zwembadstofzuiger. Je kunt kiezen voor een stofzuiger die je met de hand bedient waar je ook mee kunt schrobben, of voor een volledig automatische robotstofzuiger die de bodem van je zwembad reinigt. 

Back to top