• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Prins kat

Prins kattenvoeding is er voor elke kat. Van kitten tot senior, van een kat met overgewicht tot een kat met een gevoelige huid. Ook is er voor de binnenkat en voor de buitenkat apart kattenvoer. Bij Pets Place vind je het ruime Prins assortiment, zo kom je erachter welk Prins kattenvoer bij jouw kat past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van41producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Struviet Calciumoxalate - Kattenvoer
  Normale prijs 26,95 - 58,50 26,95 - 58,50
  1.5 kg
  5 kg
 2. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Cat Adult Gevogelte - Kattenvoer
  Waardering:
  80%
  Normale prijs 19,95 - 69,95 19,95 - 69,95
  1.5 kg
  5 kg
  10 kg
 3. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Cat Hypo Allergeen - Kattenvoer
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 21,95 21,95
  1.5 kg
  5 kg
 4. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Kitten - Kattenvoer
  Waardering:
  97%
  Normale prijs 19,95 - 69,95 19,95 - 69,95
  Box + 1.5 kg
  1.5 kg
  5 kg
  10 kg
 5. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Cat Sterilised - Kattenvoer
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 20,95 20,95
  1.5 kg
  5 kg
 6. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Cat Senior 12plus - Kattenvoer
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 21,95 21,95
  1.5 kg
  5 kg
 7. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Cat Senior Gevogelte - Kattenvoer
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 19,95 19,95
  1.5 kg
  5 kg
 8. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Indoor Gevogelte - Kattenvoer
  Waardering:
  95%
  Normale prijs 19,95 - 79,95 19,95 - 79,95
  1.5 kg
  5 kg
  10 kg
 9. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Multicat Gevogelte - Kattenvoer
  Normale prijs 19,95 - 70,50 19,95 - 70,50
  1.5 kg
  5 kg
  10 kg
 10. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Senior Gevogelte - Kattenvoer
  Normale prijs 69,95 69,95
  10 kg
 11. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Gewichtsverlies/Diabeet - Kattenvoer
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 25,50 - 56,25 25,50 - 56,25
  1.5 kg
  5 kg
 12. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Dieet Renal Support - Kattenvoer
  Normale prijs 26,95 - 59,95 26,95 - 59,95
  1.5 kg
  5 kg
 13. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Huid & Darmkanaal - Kattenvoer
  Waardering:
  95%
  Normale prijs 26,95 - 59,95 26,95 - 59,95
  1.5 kg
  5 kg
 14. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Cat Adult Maxi Gevogelte - Kattenvoer
  Normale prijs 20,95 - 79,95 20,95 - 79,95
  1.5 kg
  10 kg
 15. petsplace Kat kopen
  Prins Vitalcare Protection Grainfree - Kattenvoer
  Waardering:
  88%
  Normale prijs 25,95 - 58,95 25,95 - 58,95
  1.5 kg
  5 kg
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van41producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prins kattenvoeding; 100% natuurlijke voeding

Prins VitalCare bestaat uit een hoogwaardige producten. De beste kwaliteit grondstoffen zorgen ervoor dat zelfs de meest kieskeurige katten kiezen voor VitalCare. Naast onderhoudende voeding, zoals VitalCare Adult, bestaat VitalCare ook uit producten met een preventief en oplossend karakter zoals VitalCare Struvite.

De voordelen van Prins VitalCare kattenvoeding

 • 100% natuurlijk product
 • Nederlands product
 • Tarwe(gluten)vrij
 • Uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding
 • Proefdiervrij
 • Vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Hoge acceptatie; ideaal voor kieskeurige katten
 • Naast onderhoudende producten ook preventieve en oplossende producten
 • Alle producten, behalve de VitalCare Kitten en VitalCare Struvite, zijn blaasgruisvoorkomend
 • Alle producten, behalve de VitalCare Kitten en de VitalCare MultiCat, bevatten een anti-haarbalformule

Prins Kittenvoeding

Prins VitalCare Kitten is een hoogwaardige voeding speciaal voor jonge katjes die extra energie nodig hebben om te groeien. Opgroeiende kittens leggen de basis voor de rest van hun leven. Niet alleen een optimale groei van spieren en botten, maar ook een goede weerstand is van belang om gezond volwassen te worden. Zodra het kitten de leeftijd van 10-12 maanden heeft bereikt, kun je overstappen naar VitalCare Adult of VitalCare Indoor. VitalCare Kitten is door zijn hoogwaardige energiegehalte ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten.

Prins Indoor kattenbrokken voor je kat

VitalCare Indoor is een hoogwaardige voeding speciaal voor katten die binnenshuis leven. Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Het hoge eiwitgehalte zorgt dat de spieren intact blijven en het lagere vetgehalte helpt je kat op gewicht te blijven. Hierdoor is de VitalCare Indoor ook bijzonder geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. Door toevoeging van natuurlijke vezels vormen haren die worden ingeslikt tijdens het wassen geen haarballen in de maag. De vezels zorgen voor een natuurlijke afvoer via het maag-darmkanaal van de kat. Hierdoor verlaten de haren het lichaam met de ontlasting en geven ze geen problemen meer. Veel binnenkatten hebben last van gebitsproblemen. De vorm van het brokje is zo ontworpen dat je kat beter moet kauwen. Dit helpt tandsteen en tandplak voorkomen. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

Prins Adult kattenvoeding

VitalCare Adult kattenvoer van Prins is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat. De smakelijke kattenbrokjes zijn bereid met kip en houden je actieve kat in topconditie. Zalmolie is een bron van omega-vetzuren en helpt je kat zijn vacht glanzend en gezond te houden. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

Adult Maxi voor je kat

VitalCare Adult Maxi is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat van een groot ras (> 5 kg). De vorm en de grootte van de Prins kattenbrokken zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van de grotere kat. De VitalCare Adult Maxi is hierdoor ook bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. Om aan de wensen van de grotere kattensoort te voldoen, is de voeding verrijkt met zalmolie, L-carnitine, glucosamine en chondroïtine. Deze ingrediënten zorgen voor een gezonde glanzende vacht, optimale vetverbranding en ondersteuning van de gewrichten. De toegevoegde natuurlijke vezels voorkomen de vorming van haarballen in de maag en dragen bij aan een optimale stofwisseling en handhaving van het juiste gewicht. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen.

Prins VitalCare Resist

VitalCare Resist is een hoogwaardige voeding met kruiden. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor katten die wat extra’s nodig hebben. Katten die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie, kunnen een verminderde weerstand hebben. Maar ook angst, stress en hormonale schommelingen kunnen de weerstand verlagen, waardoor je kat gevoeliger wordt voor infecties. De kruiden zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van je kat. Hierdoor verbetert de algehele conditie. Dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en een optimale spijsvertering. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen.

Voeding voor senior katten

VitalCare Senior is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. Naarmate je kat ouder wordt, is ze minder actief en verandert haar voedingsbehoefte. Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van je kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte haar op gewicht houdt. Tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht. Ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en de weerstand versterken. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

Struvite kattenvoeding

VitalCare Struvite is een hoogwaardige tijdelijke dieetvoeding van Prins speciaal voor katten met struvietblaasgruis. Blaasgruis is een veel voorkomende aandoening van de urinewegen bij katten. Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van je kat kristalvorming van mineralen plaatsvindt. De meest voorkomende vorm van blaasgruis is struviet. Dit ontstaat door de kristalvorming van magnesium en fosfor bij een te hoge zuurgraad van de urine. De zuurgraad (pH) van de urine wordt mede bepaald door de voeding van de kat. VitalCare Struvite is bijzonder geschikt voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis. Het verlaagt de pH van de urine door urineverzurende eigenschappen en laag magnesiumgehalte en zorgt ervoor dat struviet kristallen bij de kat worden opgelost.

Prins Mulitcat

VitalCare Multicat is een hoogwaardige voeding speciaal samengesteld op basis van natuurlijke bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam van je volwassen kat ondersteunt. Of het nu gaat om binnenkatten of buitenkatten, klein of groot, ze kunnen allemaal genieten van een complete voeding. De combinatie van drie smaken en speciaal gevormde brokjes geven een optimale smaaksensatie, zelfs voor de meest kieskeurige kat. Zalmolie bevat veel omegavetzuren welke bijdragen aan een gezonde en glanzende vacht. Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem van je kat. Tevens ondersteunt een optimale mineralensamenstelling een gezond milieu in de blaas. VitalCare Multicat is de ideale voeding voor een gezin met meerdere katten. Prins VitalCare Multicat is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar.

-
Back to top