• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Veiligheid & Bescherming

Tijdens het werken in de tuin is veiligheid essentieel. Zeker wanneer je met elektisch gereedschap aan de slag gaat! Pets Place Boerenbond heeft een ruim assortiment aan oogbeschermers, gehoorbeschermers en stofbeschermers. Bescherm je ogen tegen rondvliegende takken en zand, je oren tegen het geluid van luid elektrisch gereedschap en zorg ervoor dat je geen schadelijke deeltjes inademt met een stofbeschermer. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

11Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bescherm je ogen

Een beschermende bril voorkomt dat er rondvliegende deeltjes zoals takken, stof en steentjes in je ogen belanden tijdens het werken in de tuin. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je ogen zijn kwetsbaar. Bij een klus waarbij veel stof vrijkomt biedt een stofbril de nodige bescherming. Doordat de bril geheel aansluit op het gezicht krijgt stof geen kans om in je ogen terecht te komen en zorg je ervoor dat je goed kunt zien wat je doet. Handig wanneer je aan de slag gaat met elektrisch gereedschap! Bij een meer laagrempelige klus is een overzetbril vaak voldoende. Handig aan een overzetbril is dat je hem bovenop je normale bril kunt dragen. 

Geoorbescherming is cruciaal

Bij gebruik van elektrisch gereedschap dat veel decibellen produceert is goede gehoorbescherming cruciaal. Zorg voor een geluidwerende gehoorkap om je oren te beschermen tegen luide apparaten. Voor gereedschap dat wat minder geluid maakt heb je aan een gehoorbeugel of oordoppen vaak al voldoende. Gehoorbeugels werken hetzelfde als oordoppen, maar zijn gemakkelijker te verwijderen. 

Adem geen stof in

Voorkom dat je stof, zand en andere schadelijke deeltjes inademt met een stofmasker. Tijdens het werken met gereedschap kan er veel stof vrijkomen. Een stofmasker werkt als een filter en zorgt ervoor dat je vrij kunt ademen zonder problemen. 

Back to top