Pets Place maakt op de website gebruik van cookies, waarbij wij jouw surfgedrag meten om je beter van dienst te kunnen zijn en de website te kunnen verbeteren. Derde partijen plaatsen ook cookies op onze websites, deze zijn nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of om te zorgen dat jij informatie kunt delen op social media. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Privacy verklaring - Verberg dit bericht
FitPets hond met cape en penningFitPets hond met cape en penning

Hoe houd jij je huisdier fit?

Wil jij samen met je dier een gezonde en fitte start maken in 2021? We starten dit jaar met een energie boost voor baasjes en beestjes: #FitPets. Weersta al het lekkers met de ‘probeer daar maar ‘s vanaf te blijven-challenge' én kom in beweging samen met jouw dier! Op deze pagina vind je recepten & tips voor zowel binnen als buiten om samen fit en gezond te worden én te blijven.

Deel jouw foto's of filmpjes en maak kans op een FitPets pakket!

Hoe houd jij jouw huisdier gezond en fit? Ga jij vaak wandelen met jouw vierpotige vriend? Houd je jouw kat in topconditie door te spelen met de leukste speeltjes? Maak jij het allerlekkerste gezonde gerechtje voor jouw knager? Deel dan je leukste foto's of filmpjes hiervan met #FitPets op Facebook of Instagram en maak kans op een geweldig FitPets pakket & de enige echte FitPets cape en penning!

 

Deel jouw foto's & video's met #FitPets!

Back to top