Pets Place maakt op de website gebruik van cookies, waarbij wij jouw surfgedrag meten om je beter van dienst te kunnen zijn en de website te kunnen verbeteren. Derde partijen plaatsen ook cookies op onze websites, deze zijn nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of om te zorgen dat jij informatie kunt delen op social media. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Privacy verklaring - Verberg dit bericht

Lief Dier magazine #2

Pets Place trakteert haar klanten vier keer per jaar op een gratis magazine: Lief Dier. In dit trendy dierenblad lees je allerlei leuke, informatieve verhalen, rubrieken, interviews en reportages die met honden, katten, konijnen, vogels, knagers en vissen te maken hebben. Daarnaast kun je meedoen aan een van onze winacties, om de leukste producten voor jouw beste vriend te winnen!

Lief Dier nummer 2 - 2021

Er is weer een nieuwe editie van het leukste dierenmagazine van Nederland, namelijk de 2e editie van Lief Dier 2021! Deze is vanaf 7 juni 2021 gratis af te halen in onze winkels. Bij bestellingen in de webshop krijg je dan ook gratis het Lief Dier magazine toegestuurd (zolang de voorraad strekt). In dit nummer vind je weer vele interessante artikelen, waaronder:

  • Beroemde baas: Musicalster Vajèn van den Bosch ‘’ Je moet echt je best doen voor je huisdier“
  • Samen eropuit slims en moois voor onderweg
  • Pootjes van de vloer: Fitnesstips voor viervoeters
  • En nog veel meer!

Wil je meedoen met één van onze rubrieken? Stuur een mail naar redactie@petsplace.nl
Word ook dierenvriend van Lief Dier op Facebook: www.facebook.com/liefdiermagazine

Haal jouw Lief Dier exemplaar op in de winkel!

Lief Dier Vier Samen De Zomer Web & Win

Hoe de zomer er ook uitziet, jij en je furry friend vieren ’m sowieso. Het zonseizoen wordt extra feestelijk met de zomerse Web & Win cadeaus.

Speel mee

Vorige edities online bekijken?

Bekijk hier alle Lief Dier edities van het afgelopen jaar!

Back to top