Pets Place maakt op de website gebruik van cookies, waarbij wij jouw surfgedrag meten om je beter van dienst te kunnen zijn en de website te kunnen verbeteren. Derde partijen plaatsen ook cookies op onze websites, deze zijn nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of om te zorgen dat jij informatie kunt delen op social media. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Privacy verklaring - Verberg dit bericht
Pets Place petspanelPets Place petspanel

Probeer gratis onze producten & schrijf een review!

Vindt jouw huisdier het leuk om de nieuwste speeltjes, heerlijke snacks of verschillende soorten voeding gratis uit te proberen? En help jij ons graag met het geven van jouw eerlijke mening over onze producten? Geef jouw hond, kat, konijn of ander huisdier dan op voor onze Pets Place PetsPanels en misschien wordt jouw huisdier ons nieuwe PetsPanel lid!!

Helaas zijn er op dit moment geen PetsPanels, houd onze website in de gaten voor nieuwe PetsPanels!

1. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen per PetsPanel.
2. Per adres kan maximaal één petspanellid worden gekozen.
3. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
4. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Pets Place en Boerenbond.
5. Gekozen petspanelleden worden binnen 1 week na sluiten van de inschrijving bekend gemaakt per e-mail via het opgegeven e-mailadres.
6. Gekozen petspanelleden dienen uiterlijk 1 week na het bekend maken van de petspanelleden te reageren, anders worden er door Pets Place en Boerenbond nieuwe petspanelleden gekozen.
7. Petspanelleden dienen binnen 2 weken na ontvangst van de producten een review achter te laten bij de betreffende producten in de Pets Place webshop.
8. De persoonsgegevens die in het kader van de PetsPanels worden verkregen, worden door Pets Place en Boerenbond alleen gebruikt ten behoeve van het betreffende PetsPanel.
9. Pets Place en Boerenbond kunnen, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de looptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden PetsPanels wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
10. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de PetsPanels behouden Pets Place en Boerenbond zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het opsturen van producten over te gaan of het recht op producten te laten vervallen.
11. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Pets Place en Boerenbond het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op deelname van een PetsPanel te laten vervallen.
12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
13. De te testen producten kunnen niet worden ingewisseld voor contanten en zijn niet overdraagbaar.
14. Er geldt voor een door een petspanellid geweigerd product geen vervangingswaarde. Bij weigering van de producten vervalt deze aan Pets Place en Boerenbond.
15. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen Pets Place en Boerenbond.
16. Deelname aan Pets Place PetsPanels betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

Back to top