Pets Place maakt op de website gebruik van cookies, waarbij wij jouw surfgedrag meten om je beter van dienst te kunnen zijn en de website te kunnen verbeteren. Derde partijen plaatsen ook cookies op onze websites, deze zijn nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of om te zorgen dat jij informatie kunt delen op social media. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Privacy verklaring - Verberg dit bericht

#Kwispelgroetenuit! 

Vakantie? Vier de zomer met je dier! Ga er dit zonseizoen samen op uit: een dagje weg, een heuse roadtrip, of een snuffel- en speelavontuur in eigen tuin, of dat park in de buurt. Pets Place helpt natuurlijk om die lekker lange zomerdagen extra kwispelend te maken: met zelfgemaakte hondenijsjes, tips en musthaves voor verkoeling en de allernieuwste speeltjes. Waar je ook bent deze zomer: keep it cool!

Deel de favoriete zomerspot van jouw dier met #kwispelgroetenuit!

Op vakantie met je huisdier, een dagje naar het strand of lekker chillen in jouw achtertuin? Deel deze zomer de favoriete vakantiespots van je dier met #kwispelgroetenuit via Instagram en Facebook! Wij delen de leukste foto’s en video’s via onze socials en op deze pagina.

Gratis 'Hot Dogs zijn niet Cool' autohanger

De unieke Hot Dogs zijn niet Cool hanger van Pets Place verkleurt als het in de auto warm wordt. Zo heb je steeds een geheugensteuntje op zonnige dagen: laat je hond nooit alleen in de auto achter. Hot Dogs zijn niet cool! Haal jouw hanger snel op in een Pets Place winkel, en hang ‘m meteen aan de binnenspiegel van je voertuig!

NIEUW Beestenradar! Het huisdieren weerbericht

Is het vandaag te warm om te fietsen met je hond? Heeft je konijn verkoeling nodig? Kan ik vandaag spelen met mijn kat? Met warm weer is het extra belangrijk om goed op je dier te letten. Onze huisdieren kunnen het vaak te snel warm krijgen en tegelijkertijd moeilijk afkoelen. Daarom kan jij ze een handje helpen met behulp van de beestenradar.

Back to top